CAFETARIA HEYENDAALSEWEG NIJMEGEN

CAFETARIA HEYENDAALSEWEG NIJMEGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 579 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Heyendaalseweg Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 18:50 Friet was erg donker, slap en taai. En de bezorger belde niet eens aan.
22 jun 2022 om 19:59 Het eten was goed, alleen was de friet koud,en ik had een medium bakje knoflook besteld, en betaald, maar ik kreeg maar een klein bakje knoflook, dus slecht......
21 jun 2022 om 19:30 Gewoon goed!
14 jun 2022 om 21:27 Love their,very good and lovely staff.Keep up the good work
5 jun 2022 om 20:09 Om 18.00 besteld en om half 8 nog niets.. naar cafetaria gereden, ze waren net weg... Thuis kwamen zenet aan, eten koud, jammer dit
30 mei 2022 om 16:06 Ze waren sneller dan de aangegeven bezorgtijd en vriendelijk. We hadden ijs en milkshakes besteld en dit kwam goed gekoeld aan, en de friet warm! Super :)
23 mei 2022 om 5:08 Altijd snel bezorgd!
17 mei 2022 om 22:29 Goede ervaring snel en lekker
15 mei 2022 om 8:38 Mijn voorkeur gaat altijd naar deze cafetaria. Ik vind hun döner brood, vanille milkshake en empanadas erg lekker! Deze keer was er een foutje bij mijn bestelling. Ik heb toen gebeld en het werd snel, gericht en op vriendelijke wijze opgelost.
13 mei 2022 om 20:53 De bestelling kwam 25min te vroeg ipv op het gekozen tijdstip
8 mei 2022 om 23:13 Top en ruim op tijd
6 mei 2022 om 20:00 Heerlijk eten