CAFETARIA HEYENDAALSEWEG NIJMEGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 626 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Heyendaalseweg Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 19:42 Bezorging vriendelijk.
3 feb 2023 om 8:41 Duurde lang. Friet en snacks waren wel warm. Bamischijf te lang gefrituurd. Verkeerde drankjes geleverd
30 jan 2023 om 7:57 Order op zondag geplaats maar ruim 75 min op gewacht. Voor een patatje een broodje döner en een kapsalon vind ik dat echt te lang en daardoor niet echt warm. Friet was goed, kapsalon groot wel erg veel saus. Bezorger was vriendelijk.
21 jan 2023 om 23:06 Super snelle bezorging en heerlijk eten! Knapperig en vers!
21 jan 2023 om 20:17 De patat zonder zout besteld, deze werdt echter met zout geleverd. Hier over gebeld. Werdt er vertelt dat de patat altijd met zout wordt geleverd. En ik niet moest zeiken over een beetje zout. En moest maar met Thuisbezorgd.nl kontakt.
8 jan 2023 om 19:41 lekker zeg
2 jan 2023 om 10:59 Bezorging was netjes op tijd. Echter, de friet was zo droog dat we ons er bijna in verslikte. Sommige snacks waren smaakloos. Ik vond het gek want deze cafetaria heeft een enorm hoge rating (4.4). Ik heb op basis daarvan besloten hier te bestellen.
24 dec 2022 om 20:23 100% alles goed volgende keer bestel ik weer hier
22 dec 2022 om 20:38 Lekker eten! Goed gelet op opmerking omtrent bezorging, goede service.
14 dec 2022 om 21:15 Lekker eten. Het eten was warm en goed bruin gebakken. Bezorger was vriendelijk.
13 dec 2022 om 20:26 Te veel saus
8 dec 2022 om 6:22 Bezorgtijd klopte zoals gezegd en eten was lekker.